הפלת עובר עם שקיפות עורפית מוגברת
שלום וברכה ! ברצוני לברר מה יחס ההלכה לעובר עם שקיפות עורפית מוגברת (6 מ"מ בשבוע 11) וכן נמצאה תוצאה של טריזומיה 18 (ע"י בדיקת
אני חודשיים לאחר לידה (הריון שני)בת 34
לאחר חודש וחצי בהם הייתי נידה על בעלי טבלתי בשעה טובה, לאחר שבוע מיום הטבילה הופיע לי שוב דימום,עשיתי שאלת רב והתחלתי שוב לספור שבעה נקיים, אך שוב מופיעים לי כתמים,אנחנו שומרים טהרת משפחה.
אני רוצה לציין שאני מניקה הנקה מלאה.
השאלה שלי אם יש משהו היכול למנוע את הופעת הכתמים ללא מניעת הריון נוסף, מאחר ואני מאוד רוצה להרות שוב.
* בפעם הקודמת שילדתי לפני חמש שנים לאורך כל תקופת ההנקה (שנתיים) קיבלתי ווסת באופן סדיר.
קשה לבצע אבחנה רפואית באמצעות דאור אלקטרוני.
יכולים להיות סיבות שונות לדימומים והכתמים אותם את מתארת, ולכן הדרך הנכונה היא לפנות לרופא כדי שיתבצע בירור רפואי של סיבת הדימומים והכתמים.
שלום וברכה ! ברצוני לברר מה יחס ההלכה לעובר עם שקיפות עורפית מוגברת (6 מ"מ בשבוע 11) וכן נמצאה תוצאה של טריזומיה 18 (ע"י בדיקת
תודה לך ד"ר על תשובתך .אך איני מצליח למצוא בר סמכא לשאלה זו.אודה לך אם תוכל להפנות אתי…..בתודה מראש מיכאל סבג
שלום רב, ברצוני לדעת האם אני צריכה לצום בצום תשעה באב הקרוב. כעת אסביר מדוע, כרגע אני נמצאת במשקל של תת תזונה 1.62 במשקל 41.8.