אסטמה של עור
רציתי בבקשה לקבל חומר בנושא אסמה של העור . נכדתי בת השלוש סובלת קשות ממחלה זו ומטופלת גם בטבעי וגם בקונבנצילי אך ללא הועיל. אשמח
דף הבית / שאלה לגבי צום י״ז בתמוז
שלום רב שמי לאה בת 22, התחלתי השבוע לקחת כדורי ראוקוטן 10 מ״ג פעם ביום לאקנה וכידוע בזמני נטילת התרופה חשוב מאוד להקפיד על שתייה ואכילה כדי להימנע מפגיעה בכבד ובכליות או התייבשות, האם מותר לי לצום כרגיל?
שלום וברכה.
כדאי להתייעץ עם הרופא האם אפשר להמנע לקחת יום אחד את כדור הראקוטון, באופן כללי אנשים שלוקחים מעידים שאפשר לצום, כדאי לשהות באזור ממוזג ולהתכונן לצום עם שתית נוזלים כמו שצריך, באם הנך מרגישה שאת מתחילה להתייבש אז צריך לשבור את הצום מיידי.
"נזכה, "צום הרביעי (י"ז בתמוז) ו…….יהיה לבית יהודה לששון ולשמחה ולמועדים טובים
רציתי בבקשה לקבל חומר בנושא אסמה של העור . נכדתי בת השלוש סובלת קשות ממחלה זו ומטופלת גם בטבעי וגם בקונבנצילי אך ללא הועיל. אשמח
שלום רב האם קיים מולטיויטמין למבוגרים (לא להריון) שהוא כשר לפסח והיכן אפשר להשיג אותו? האם קיים מגנזיום כשר לפסח?
שלום כבוד הרב! אשתי עברה גרידה ביום חמישי האחרון. העובר התאים לשבוע 6 או 7. הגרידה בוצעה בשבוע 9 לפי ווסת. מה דינה לגבי הצום
ר' מרדכי שלום, אני מקווה ששלומך וב"ב טוב. עליתי כעת על משהו חשוב מאד מבחינתי, והוא נראה לי רלוונטי גם לענייניך. אשמח לשמוע את דעתך.