הזרעה לפני שבעה נקיים
האם מותר לבצע הזרעה של זרע בעל לאשתו לפני שבעה נקיים בשל ביוץ מוקדם. האם צריל לטבול במקווה לפני שבעה נקיים, כלומר, לפני ההזרעה?
מהן הבעיות של טיפול רפואי-רופא לאישה בין עם במצב חירום ובין אם לא,למשל בעיות ייחוד או בעיות נגיעה?
במצב חרום יש לטפל על פי התרגולת מבלי להתמהמה.
במצב שאיננו דחוף, יש להמנע מאיסור יחוד. [מהו איסור יחוד ומתי הוא חל יש לשאול רב פוסק, או לעיין בספרי ההלכה העוסקים בנושא זה].
כמו כן יש להבדיל בין נגיעה מקצועית מותרת שאין בה פגיעה בטוהר המחשבה, לבין נגיעה אחרת שממנה יש להמנע.
האם מותר לבצע הזרעה של זרע בעל לאשתו לפני שבעה נקיים בשל ביוץ מוקדם. האם צריל לטבול במקווה לפני שבעה נקיים, כלומר, לפני ההזרעה?
שלום וברכה אנו נשואים שנתיים ללא ילדים או הריון אני בת 36 הביאו לי דודאים האם יש בדבר כעזרה לפריון(מהבדיקות עד כה הכל תקין אצל
האם אשת כהן מעוברת מותרת להיכנס באוהל המת. שאלתי שאלה זו את הרב דב ליאור והופניתי לספר נשמת אברהם יו"ד סי' שע"א ס"ק א'. מכיוון
מה המעמד ההלכתי של טבעת למניעת הריון (nova ring) האם זה כמו לקיחת גלולה?