ניתוח טבעת

שתפו:

23 באוקטובר 2018

הרב המשיב: הרב ד"ר מרדכי הלפרין

שאלה:

מספר השאלה:

שלום וברכה אני בת 22 ורציתי לשאול לגבי ניתוח הצרת קיבה האם מותר?יש הרבה סיכונים? אפשר להכנס להריון אח" בע"ה.כבר 10 שנים לא הולך לי בדיאטות וכבר נגמר לי כוח הרצון ניסיתי הכל האם מותר לעשות ניתוח כזה זה מצליח? לא מסוכן? הכל עובר בשלום?בעזרת ד'.לא מדובר על חוסר השתדלות,מדובר על יאוש מכל הדיאטות. אולי צריך טבעת שתסתום את הפה. אודה על תשובה. כמו כן אני בעלת עודף משקל של כ 40 קילו וזה פוגם באיכות החיים בצורה משמעותית!

תשובה:

השאלה לגמרי לא פשוטה, והיא בעיקרה שאלה רפואית.

בגלל המורכבות של השאלה נסי להתייעץ עם הרב אלימלך פירר. הרב פירר הוא ראש ארגון "עזרא למרפא", יעוץ רפואי (התייעצות גם עם מומחים מחו"ל), שרותי אמבולנסים, תרופות, השאלת מכשירים, שיקום. כתובת: רח' החיד"א, בני-ברק. טל'. 03-5770000, פקס 03-6161177.

כמו כן ניתן לפנות למרכז דעת של יד שרה בשיתוף המכון הרפואי הדסה, באמצעות הטלפון: 02-6444500 או באמצעות האתר של המרכז:

https://www.yadsarah.org.il/daat

להדפסה

שאלות נוספות

כשרות מודולן

Post Content האם מודלן כשר לכל ימות השנה ומה בנוגע לפסח כמו כן הומלץ ע"י הרופא שלא לאכול כלל חודש וחצי רק את המודולן ואפי'

קרא עוד »

ניתוח לשינוי מין

אני רוצה לשאול רק מתוך סקרנות . כידוע הרפואה בימינו מתוחכמת מאד. יש הרבה אנשים שעושים ניתוח לשינוי מין דהיינו איש הופך לאישה. נניח שהדבר

קרא עוד »
Translate »

מה אתם מחפשים?