הסדרת ווסת לאחר 2 לידות
ב"השלום רב, הננו זוג צעיר עם 2 ילדים, (הקטן בן חודשיים)הננו מעוניינים להתחיל לקחת כדורי מסדרי ווסת.וברצוני לשאול איזה סוג של כדור הכי מומלץ מבחינה
כבוד הרבנים במכון, שלום. יש לי שאלה קשה ודחופה!!! בעלי ואני בעוונותינו נכשלנו בביאה אסורה. בזמן ספירת שבעה נקיים קיימנו יחסים. בעקבות כך ראיתי דם בתולים.(זו הביאה השניה סה"כ וזה בטוח דם בתולים.) כיצד עלי לספור מעכשיו? מתי אפשר לעשות הפסק טהרה ומתי לטבול?? התשובה חשובה לי מאד ובדחיפות. תודה.
להמתין עד שהדימום יפסק לגמרי או 5 ימים (ההמתנה הארוכה שביניהם), ואז לבצע בדיקת הפסק טהרה כדין, ולספור 7 נקיים
ב"השלום רב, הננו זוג צעיר עם 2 ילדים, (הקטן בן חודשיים)הננו מעוניינים להתחיל לקחת כדורי מסדרי ווסת.וברצוני לשאול איזה סוג של כדור הכי מומלץ מבחינה
The latest in ovulation testing is the Ovulation watch, which can predict 4-5 days prior to ovulation and significantly increase "fertile" days beyond existing testing.
שלום רב! כשאני במחזור אז אני הולכת לשירותים ומנגבת ורואה שאין דם. אז אני מנסה לחדור עם המפית יותר עמוק ואז יוצא כתם של דם!
האם ראיתם את החוזר מינהל רפואה 4/2015 החדש של משרד הבריאות של דר פנחס ברקמן – ״קוים מנחים לסדציה פליאטיבית לחולה הנוטה למות״?האם זה תואם