סכנה במים מגולים
האם הסיבה שאנו מקפידים לא להנות ממים שעברו הלילה אם אינם מכוסים משום סכנתא ז'א שמירה ממזיקין כנחשים ועוד או סיבות רוחניות וקבליות בתודה ד.
שלום רב!
אני בת 39 מנסה להכנס להריון ומטופלת במכון לפריון.מאז הטיפולים יש שיבושים במחזור.לאחר 3 שבועות בהם הייתי נידה , עשיתי צילום רחם ושוב החלו דימומים.מה עליי לעשות?מתי ללכת שוב למקוה?עם המשך ספירת שבעה נקיים , נראה שסיכויי להכנס להריון אפסיים.האם יש פתרון הלכתי?
לי ולבעלי עדיין אין ילדים
כדאי להתייעץ עם רבני מכון פוע"ה, טל' 02-6515050 בשעות העבודה.
האם הסיבה שאנו מקפידים לא להנות ממים שעברו הלילה אם אינם מכוסים משום סכנתא ז'א שמירה ממזיקין כנחשים ועוד או סיבות רוחניות וקבליות בתודה ד.
לרב שלום, בקיצור שולחן ערוך כתוב: " מי שדרכו לרחוץ פחו בשחרית… ובמקום צער יש להתיר שטיפת פה במים בכל תענית ציבור… איפלו בט"ב יש
Hello, I have CAVD (congenital bilateral absence of the vas deferens), and have been through a number of failed iCSI treatements with my wife. Our
שלו'ב אשתי התחילה לעבוד בהר הצופים רצינו לשאול כמה שאלות לגבי עבודה בשבת. 1)בעברת משמרת האחיות כותבות על דף את כל מידע החולה זה מותר