קבעו לי תור להערכת משקל בשבוע 36 של ההריון. שאלתי היא אם שייך לבצע את הבדיקה כי אני יודעת שממולץ לעשותה בין השבועות 30 ל 33 .
תודה רבה
שלום רב.
פרוייקט השו"ת של מכון שלזינגר נועד למענה על שאלות הלכתיות-רפואיות. שאלתך הינה רפואית טהורה ולא רפואית-הלכתית. אנא הפני אותה לרופאה מומחה בתחום הריון ולידה, לולה תוכלי לספק את כל הפרטים הרפואיים הרלוונטיים לקבלת תשובה מלאה.
לכבוד הרב הלפרין שלום וברכה, בהמשך לשיחתנו הטלפונית בענין עבודה בחדר לידה בבי"ח "סורוקה" בשבת, שוחחתי עם במבי, ועם עוד שתי מיילדות ותיקות ויראות שמים.
אני בחודש תשיעי וקיבלתי מהרופא גל זידובל לנרתיק כטיפול מניעה לקראת הלידה בגלל זיהום בלידה הקודמת. איני מוצאת בשותים התייחסות לכשרות הג'ל. האם היות והוא
זוהי אמנם שאלה לא בהלכה אלא בבריאות, אני ב"ה צם ללא קשיים, אך יש לי בעיה מוזרה . לאחר כל צום מתחילים לי כאבי ראש