בלבול בספירת השבעה נקיים

שתפו:

23 באוקטובר 2018

הרב המשיב: הרב ד"ר מרדכי הלפרין

שאלה:

ביום החמישי לספירת שבעה נקיים התבלבלתי בהלכות. באותו יום עשיתי הפסק טהרה בבוקר ולפני השקיעה עשיתי בדיקה של שבעה נקיים. יום למחרת לא עשיתי בדיקה כלל ורק ביום השלישי עשיתי בדיקה שוב וכך גם ביום הרביעי, החמישי והשישי – מחר זה היום השביעי. האם אני יכולה להתחיל לספור רק מהיום השלישי שבדקתי בו?

תודה –

ד

תשובה:

השאלה לא מספיק ברורה: האם ביצעת בדיקת הפסק טהרה רק ביום החמישי של הנקיים, או גם לפני התחלת הנקיים? כדי שנוכל לענות אנא פרטי במפורט מה עשית כל יום מתחילת הוסת.

להדפסה

שאלות נוספות

carry an Epipen

I ASKED THIS QUESTION PREVIOUSLY BUT MY ENQUIRY WAS NOT ACKNOWLEDGED. My son has life threatening allergies that would cause anaphylaxis and has to carry

קרא עוד »

תאומים סיאמיים

שלום ברצוני לדעת מה פוסקת ההלכה במקרה של תאומים סיאמיים כאשר יש מצב שבו ניתן להציל את האחד מן התאומים ולאפשר לו לחיות כרגיל ואילו

קרא עוד »

כשרות apo methyldopa לפסח

שלום וברכה! אני בהריון וצריכה לקחת תרופה בשם apo methyldopa להורדת לחץ דם כתחליף לאלדומין אשר הפסיקו ליצרו. ברשימת תרופות הכשרות לפסח מופיע אלדומין ככשר.

קרא עוד »
Translate »

מה אתם מחפשים?