שימוש בויאגרה
בעלי החל לסבול לפתע מתופעת אין-אונות. אנחנו נשואים כ- 17 שנה ויש לנו 4 ילדים ועד היום לא הייתה כל בעיה במערכת היחסים והאישות ביננו.
שלום רב שאלה שלא מרפה ממני, מה העניין עם האוטיסטים ופגועי המוח, אשר לכאורה דבריהם ונבואתם נבדקו ואושרו לחלוטין ע"י כמה מגדולי ישראל בדורינו. האם מבחינה רפואית פגועי מוח עדיין יכולים לתקשר בדרך מסויימת? והאם הם באמת מקבלים מסרים עליונים? הטענה בהזהרות שלהם שעם ישראל והעולם כולו הולך לעבור דברים קשים ביותר, איך לדעת שכל זה אינו פיברוק?
מדובר בפיברוק מתוחכם.
ראה מאמרו של פרופ' אברהם שטיינברג על נסיונות הבדיקה שלו בנושא, וההליכים שניסה לבצע בתיאום עם הג"ר שלמה זלמן אויערבאך זצ"ל:
"תקשורת מסייעת עם ילדים אוטיסטים או מפגרים" אסיא נז-נח, עמ' 9-13.
בעלי החל לסבול לפתע מתופעת אין-אונות. אנחנו נשואים כ- 17 שנה ויש לנו 4 ילדים ועד היום לא הייתה כל בעיה במערכת היחסים והאישות ביננו.
שמעתי מעט על המכון שלכם והחלטתי לפנות אליכם בשאלתי הסבוכה מעט, ואקווה שתהיו שליחים נאמנים לענות על שאלתי. אנו נשואים כ-18 שנים. יש לנו 6
האם כדורי FLAXSEED OIL של חברת TRUNATURE יש להם כשרות. הכדורים נשלחו מארה"ב ומשקל כל כדור 1300 MG.במידה ויש צורך בנתונים נוספים , אשמח להוסיף