משכך כאבים לכאבי ראש ביום צום
שלום האם מותר להשתמש במשכך כאבים ביום צום דוגמת ט` באב או ביום הכיפורים, באופן של החדרת "נר" לפי הטבעת? (באופן דומה לנרות "משכחי כאבים"
שלום. תודה רבה על התשובה. לא הבנתי מה כוונתך "מאחר והאינדיקציה עכשיו למניעת הריון איננה רפואית מוחלטת"
אם תוכל להסביר בבקשה.
תודה וכל טוב
אינדיקציה רפואית מוחלטת למניעת הריון הוא מצב בו הרופא המטפל קובע לא רק שלא כדאי להכנס להריון אלא שאסור באיסור מוחלט להכנס להריון מחמת הסיכון שבו.
שלום האם מותר להשתמש במשכך כאבים ביום צום דוגמת ט` באב או ביום הכיפורים, באופן של החדרת "נר" לפי הטבעת? (באופן דומה לנרות "משכחי כאבים"
שלום כבוד הרב ד"ר הלפריןאני ביוהכפ בע"זה אהיה בשבוע 33 להריוני.אני בת 41 בהריון עם חולשה גדולה שבגינה יצאתי לשמירת הריון.רציתי לדעת מה הדין לגבי
לכבוד הרב! ברצוני לדעת אם יש איזה אפשרות לדיכוי היצר המיני באמצעות תרופות טבעיות שאלתי נובעת כי היני מעוניין להסיר אבן כבדה זאת מעל ליבי
לכבוד הרבנים/רופאים השלום והברכה. הנידון: כשרות כדורי ברזל אישתי לוקחת ברזל טבעי של חברת solgar (ברזל עדין), שאלתי היא לגבי כשרות התרופה. מכיוון שסוגי הברזל