קומדין בצום יום כיפור
האם כל הנוטלים קומדין חיייבים בשתיית מים? האם אפשר להסתפק בלגימה של ארבעים גרם בעת נטילת התרופה? אבקש לדעת תשובה עוד לפני יוה"כ הבעל"ט. תודה.
שבוע טוב.
אישתי בהריון בשבוע 23 ובאולטרסאוד רואים יש לעובר נכות קשה ברגל חוסר אצבעות ועצם הפיבולה. רצינו לשאול האם יש פוסקים מקלים בהלכה שיתיר לנו לעשות הפסקת ההריון? הלידה הזאת יכולה לעשות לנו ויאישתי דיכאון קשה. אשמח לקבל תשובה בהקדם.
השאלה לא כוללת מספיק פרטים כדי לאפשר תשובה.
בכל אופן מן הראוי שתפנה אישית ותפגש להתיעצות עם אחד מהרבנים המובהקים הבאים:
הרב שלמה הכהן אבינר-ראש ישיבת עטרת כהנים (02-9973292 052-3653028).
הרב ראם הכהן, רבו של הישוב עותניאל וראש ישיבת עותניאל (02-9961048, 052-5665210).
האם כל הנוטלים קומדין חיייבים בשתיית מים? האם אפשר להסתפק בלגימה של ארבעים גרם בעת נטילת התרופה? אבקש לדעת תשובה עוד לפני יוה"כ הבעל"ט. תודה.
שלום רב, אשתי כחודש לאחר לידה ומאובחנת כחולה ב lupus like עם הפרעה בכליות. (דבר שהתגלה בהריון). מטופלת בסטרואידים ופלקווניל. אמורה לעבור ביופסיה בכליות בעוד
שלום רב! אני סטודנטית לתואר שני בפילוסופיה יהודית ולתואר ראשון במשפטים. במסגרת עבודת התיזה שלי ברצוני לבחון את הפילוסופיה של ההלכה בנושא המוות המוחי. קראתי