שאלה לגבי טיפול בנפטרים
שלום וברכה,במסגרת העבודה במחלקה הפנימית אנו מטפלות גם בנפטרים,טיפול הכולל ניתוק מנקזים, עירויים וכד', ועטיפת הנפטר,ליווי המשפחות עד להעברת הנפטר לפתולוגיה.א. לאחרונה שמעתי שמועה שכשמדובר
אני בשבוע 41 במעקב הריון עודף בבי"ח ,השבוע בבדיקות מוניטור כשלא אכלתי מספיק ,ביקשו לעשות מוניטור חוזר לאחר ארוחה ושתייה,כוון שהיה חשש ל"האטות" בדופק העובר,וכן כאשר לא שתיתי מספיק היו עקבות של חלבונים בשתן ,ורק אחרי שתיה מרובה (כליטר),השתן יצא נקי. בנוסף כאשר אני לא שותה מספיק אני מרגישה חולשה וסחרחורות.
השאלה האם אני צריכה להתחיל לצום ורק במידה וקיימים סחרחורות,כאבי ראש ,הרגשה של חולשה וכו לשבור את הצום ,והאם לשיעורין ?
או שמראש כדאי לשתות/לאכול לשיעורין/רגיל ,מכוון שביוה"כ אהיה ב"ה באיחור של 10 ימים מהתאריך המשוער.יש לציין כי את 9 באב צמתי ,אולם עתה אני חוששת לעובר (בשבוע כזה מי השפיר מתמעטים ,השיליה מתזקנת וכו,והעובר גדול).
בברכת גמר חתימה טובה.
מכיון שבעבר סבלת מחולשה וסחרחורות כתוצאה ממיעוט אכילה ושתיה, ובפרט שאת נמצאת כבר לאחר התאריך והסיכויים יותר גדולים ללידה, כדי למנוע שלא תיכנסי ללידה במצב של התיבשות עליך לשתות (לא רק מים אלא גם נוזלים מזינים) לשיעורין פחות מכשיעור בהפסקות של לפחות 9 דקות בין שתיה לשתיה.
ואין את צריכה לצום כלל. אם את רואה שזה לא עוזר, ואת עדיין מרגישה חולשה וסחרחורות, תשתי בהפסקות של 4 דקות.
שלום וברכה,במסגרת העבודה במחלקה הפנימית אנו מטפלות גם בנפטרים,טיפול הכולל ניתוק מנקזים, עירויים וכד', ועטיפת הנפטר,ליווי המשפחות עד להעברת הנפטר לפתולוגיה.א. לאחרונה שמעתי שמועה שכשמדובר
Hi I heard I can get some real info from you that would help me. I am a frum guy age 20 and thats why
שלום רב, אני נשוי קרוב לשנתיים, ומנסה עם רעיתי להיכנס להריון. לאחר מספר פעמים שקיימנו יחסים בתופת הביוץ וסביבה, פעמיים מתוכם תוך הסתיעות באיקוקלומין ופרגניל,
האם ידוע לכם על מקרה שלפני בערך 20 שנה.. לא ידוע לי הרבה.. אני רק יודעת שאדם נכנס לבנק ומצא שטרי חוב וכשבא לגבות אותם