התאמת זמני ביוץ ונידה (נסיונות הריון)
אני בת 23 נשואה 7 חודשים, ומאוד רוצה להיכנס להריון. המחזור שלי נראה לי שבד"כ 24 ימים, וטובלת בד"כ יום 13 או 14. לפני החתונה
שלום לכבוד הרב אנכי הקטן מוצא לנכון לעורר את הרב לפעול לעריכת כנס תפילה וזעקה בכותל המערבי על דבר שבר בת עמי, הקללה הנמרצת של דורנו- תאונות הדרכים. כשל כח הסבל לראות משפחות שלמות נהרסות ואנשים מתפרקים. אי אפשר לעמוד מנגד! אם אין אנו יכולים לעשות דבר בעניין המערכתי-מעשי (חוץ מלנהוג בצורה טובה וללמוד דרך ארץ) נתפוס אומנות אבותינו בעניין המערכתי- רוחני, ונזעק לאבינו שבשמים! יותר משחשובה השבת, הארץ והתורה – חשובים קודם לכל חיי אדם. על זה צריך לקרוע את השמים! במטותא מכבוד הרב יטיל את כל כובד השפעתו למען הצלחת הדבר. בקשה זו נשלחת לעוד רבנים למען יקל על כולנו לארגן זאת. בברכה לבשורות טובות.
הצב"י ע.ל.
עדיף לעודד ולדרבן קבלות אישיות של אלפי יחידים לשמור את חוקי התנועה.
אירגון תפילה, דבר חשוב מאין כמוהו, אבל לא כאשר הוא פוטר את היחידים מדבר הרבה יותר קשה ויותר מחוייב, והוא להימנע מעבירות תנועה.
למרות החריג שבדבר, נהיה מוכנים להקצות מקום באתרנו להתארגנויות מבורכות כאלה.
אני בת 23 נשואה 7 חודשים, ומאוד רוצה להיכנס להריון. המחזור שלי נראה לי שבד"כ 24 ימים, וטובלת בד"כ יום 13 או 14. לפני החתונה
Dear Rabbi Halperin – I have been doing some research and it seems like you a good person to ask this question of. We are
שלום, תפרים נמסים שאינם עתידים ליהיות מוצאים, האם תפר כזה בגב לאחר הסרת נקודת חן מהווה חציצה בתודה
אודה לכם אם תמציאו לי את חוות דעתכם ההלכתית לשאלה, שאנו נדרשים חדשים לבקרים להשיב עליה, אילו הם מכשירי שמיעה שמותרים להשתמש בהם לפי ההלכה.