עצה למחזור ארוך
האם ידוע לכם על חומר טיבעי המסייע בנקוי הרחם במחזור? לוקח לי 9 ימים עד שאני יכולה לעשות הפסק. בתודה מראש
שלום,
אני מבקש לדעת האם וויטינים מסוג NEW CHAPTER ORGANICS EVERY MAN'S ONE DAILY שאין עליהם חותמת כשרות, מותרים לצריכה? על המוצר מצויין כי הוא 100% טבעוני (100% VEGETARIAN).
תודה.
ככלל אין לנו נתונים מלאים על כשרות מוצרי מזון, ולכן אנו ממליצים לפנות למומחים מקצועיים, או לחפש נתונים באתרים של החברה המייצרת.
יש סיכוי טוב לקבל תשובה אצל אחד משני המומחים הבאים:
א. הרב טוביה הוד, מגדולי המומחים לכשרות תעשייתית בעולם. הטלפונים שלו בזמן שהותו בארץ הם: 03-9225314 בזמן שהותו בחו"ל הוא: 49-1-725-316-371 (00) או 052-827-0003. ניתן גם לשלוח לרב הוד שאלה בנושא כשרות באתר האינטרנט שלו.
ב. הכימאי הרב יהודה שרשבסקי, טלפון: 5371662 02
2. ככלל, העובדה שמדובר במוצרים צמחיים ללא תוספות מן החי, מאפשרת את השימוש בתרופות ללא חשש.
האם ידוע לכם על חומר טיבעי המסייע בנקוי הרחם במחזור? לוקח לי 9 ימים עד שאני יכולה לעשות הפסק. בתודה מראש
בס"ד בני ניזון בד"כ באינשור או בנוטרן בשל מחלתו הכרונית דרך זונדה. ברצוני לשאול מה מצב הכשרות שלהן השנה , האם ניתן להשתמש בהן בפסח
שלום, תאריך הלידה המשוער שלי הוא י"ח אב. 9 ימים לאחר צום ט' באב. שאלתי רב לגבי אם צריך לצום או לא והוא ענה לי
שלום רב, רציתי לשאול: א. מהם המצבים הרפואיים אשר מונעים מאדם לצום ביום הכיפורים? ב. מהם הדינים החלים על חולים אשר נוטלים תרופות "מצילות חיים"