ברית מילה לפג עם היפוספדיאס
Shalom! My wife has recently given birth to twins – two baby boys. They were born prematurely (week 32).The first son (1300 grams) was born
לפני כחצי שנה התחתנתי מאז החתונה אני חולה כמעט ללא הפסקה. יש נפיחות בעין מאז החתונה שהופיעה כשבועיים לפני החתונה ולקראת תאריך החתונה ירדה אבל מאז החתונה הנפיחות מופיעה ויורדת. וכבר כ6 שבועות אני מצונן עם שיעול חזק עם הפרשות ירוקות-צהובות גבישיות.
החל לכאוב הגב. הרגשה כללית של התפרקות.
ס
מדובר בשאלה רפואית טהורה, ויש להפנותה קודם כל לרופא משפחה, ולפעול בהתאם להנחיותיו. גם אם הצעת טיפול מסויימת לא עזרה, חייבים לחזור לרופא המטפל, לדווח לו על כך שהטיפול לא עזר כדי שיוכל לבצע אבחנה טובה יותר ולתת טיפול מתאים יותר. השיטה ללכת לרופא בלי לדווח לו על התוצאות היא שיטה שפוגעת באופן קשה בסיכויי החולה להרפא.
Shalom! My wife has recently given birth to twins – two baby boys. They were born prematurely (week 32).The first son (1300 grams) was born
אני ואשתי נשמח לשוחח עם ילידנו המתקרבים לגיל בגרות, על עניינם שבצניעות. באיזה גיל כדאי לעשות זאת – לבן ולבת?
שלום, ברצוני לדעת על המתת חסד באיסלם, על קדושת הגוף וכו'. האם תוכלו לסייע בידי?