אי סדירות בוסת בזמן הנקה
בס"ד שלום וברכה! אני בת 29 נשואה ואם לשלושה. (הקטנה בת שנה וחצי. אינני מניקה.) לא מונעת הריון בשום אמצעי. ווסת בממוצע כל 26 יום.
שלום וברכה,
אני בת 29 נשואה ואם לחמשה.
המחזור התאחר וכנראה שאני בהריון. (ב"ה).
הייתי היום אצל רופא נשים שערך לי אולטראסאונד ואגנאלי ואישר שאני בהריון.
האם בדיקה זו אוסרת אותי על בעלי ?
אם כן – כמה אני צריכה להמתין עכשיו ?
תודה
אולטרא-סאונד וגינלי כשלעצמו איננו אוסר אישה על בעלה.
אם היה גם דימום – הדימום אוסר, אלא אם כן ברור שמקור הדימום הוא ממכה ברחם, או שמקור הדימום הוא מחוץ לרחם (מכל גורם שהוא).
מרדכי הלפרין
בס"ד שלום וברכה! אני בת 29 נשואה ואם לשלושה. (הקטנה בת שנה וחצי. אינני מניקה.) לא מונעת הריון בשום אמצעי. ווסת בממוצע כל 26 יום.
Kavod HaRabanim I would like to pose to you the following clinical situation for an opinion on the halacha. By way of background, I am
כיצד צריכה לנהוג אשה עם סכרת הריונית קלה (שבוע 31) בצום יום כיפור. חשוב לציין כי קיימת נטיה להיפוגלוקמיה – ירידה ברמת הסוכר בדם והיא
השאלה שלי מתייחסת לחיים העכשווים שלי שיש לי חשש שזה יכול לקרות. כי יש סיכוי מסויים שזה יקרה. אף אחד לא הפנה אליי את השאלה.