טיפולי פוריות ויחסי אישות (המשך ל7840#)
אנחנו בטיפולי פוריות. הבעיה היא בעיית זרע. לפי ההנחיות אסור להמנע מיחסים לאורך זמן כי זה פוגע באיכות הזרע (למעלה משבועיים) וכן אסור לקיים יחסים
היום עשיתי שטיפת רחם – הדבר היחיד שגורם לי להיכנס להריון.
אני ילדתי לפני 11 חודשים אחרי ששמונה וחצי שנים לא הצלחתי להיקלט ו/או היו 3 הפלות רצופות גם שניקלטתי אמל שני הגדולים זה היה אחרת ועכשיו ככל הנראה יש שוב סתימה בחצוצרות. ביום חמישי אני צריכה לטבול במקוה ואני מדממת , אם אתחיל לספור שוב 7 נקיים אפספס את הביוץ ויכול להיות שגם את כל התהליך .
בפעם האחרונה שעשיתי לא ידעתי שצריך לספור 7 נקיים ויום אחרי כן שכבר לגמרי לא היה דימום טבלתי ומיד נקלטתי מאוחר יותר נודע לי שכן צריך לספור.
מה עליי לעשות?
חשוב לציין שאני כבר בת 37 וכמה חודשים כך שהזמן להבאת ילדים דוחק מבחינת הגיל.
יש פוסקים המתירים במקרה כמו שלך, לבצע הזרעה מלאכותית (מזרע הבעל) סמוך לביוץ, כמובן ללא קיום יחסים.
באופן מעשי, מומלץ שתפני לרבני מכון פוע"ה (טל' 02-651-50-50 בשעות העבודה) על מנת לקבל ייעוץ הלכתי-רפואי מלא.
אנחנו בטיפולי פוריות. הבעיה היא בעיית זרע. לפי ההנחיות אסור להמנע מיחסים לאורך זמן כי זה פוגע באיכות הזרע (למעלה משבועיים) וכן אסור לקיים יחסים
שלום רב . אני אחות בתחום הוספיס – בית חולים במצב קשה ולעיתים סופני הנמצאים בביתם וזקוקים לטיפול רפואי במשך כל שעות היממה כל השבוע.
המשך לשאלה 1434 תודה ויישר כח. האם יש משהו פחות מהמצויין הניתן לישום בחו"ל ?