כתיבה ב"שבעט" בשבת בעבודת בית חולים
האם שימוש בעט שנמחק מעצמו הוא פיתרון טוב עבור עבודת בית חולים של אחריות הצריכות למלא מידע רפואי ומעקבים בשבת?
אבקש לחדד את הנקודה, על הלחמניות שקונים ללא הגלוטן רשום במפורש כי ברכתם שהכול. מה עושים עם נטילת הידיים לפני הסעודה? מברכים לאחריה שהכל? יש צורך בנטילת ידיים?
הדבר תלוי במקור של הקמח.
אם מקורו בקמח של הזן המתאים של שיבולת שועל – בירכתו המוציא או מזונות בהתאם לסוג המוצר ולסוג האכילה.
אם מקורו בדגנים אחרים שאינם מחמשת מיני הדגנים המנויים במשנה – אז ברכתם "שהכל" (או בורא פרי האדמה במקרים מיוחדים) ואין צורך בנטילת ידיים, ולאחריה מברכים בורא נפשות.
האם שימוש בעט שנמחק מעצמו הוא פיתרון טוב עבור עבודת בית חולים של אחריות הצריכות למלא מידע רפואי ומעקבים בשבת?
i am a 46-year-old single (but looking) woman who had a mastectomy and breast reconstruction after having been diagnosed with breast cancer a little under
שלום רב, אני משתמשת בתרסיס רסקיו, באופן די קבוע. ממש לפני פסח קנינו בקבוק חדש. בדקתי על האריזה ולא רשום שם שום רכיב שהוא חמץ.