הסעות בשבת- המשך 3379
מאתר כיפה- שאלה מס' 112848 לקראת סטאז'- המשך תוכן השאלה. שלום רב! קיבלתי את תשובתכם לגבי הגעה לבית החולים בשבת. ברצוני להוסיף ולשאול: 1. אין
שלום רב!
אני נמצאת בשבוע 34 להריון ראשון, במשך כל ההריון אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן, ולכן אני צריכה לשתות הרבה. בנוסף במשך החודש האחרון אני סובלת מהתקוצויות חזקות וסחרחורות.
מה עלי לעשות ביו"כ???
עליך להקפיד על הדברים הבאים:
א. שלא תלכי לבית הכנסת אלא תישארי לנוח בבית, רצוי במקום ממוזג.
ב. לשתות ליטר אחד (1,000 סמ"ק) של נוזל מזין (כמו למשל, מיץ ענבים טהור או מהול במים) בכמויות של 40 סמ"ק בהפסקה של לפחות 9 דקות בין שתיה לשתיה.
ג. אם למרות השתיה המוגבלת את מרגישה רע מאד, עד כדי כך שלמרות שאת זוכרת שיום כיפור היום, בכל זאת את מרגישה רע עד כדי כך שלפי הרגשתך את מוכרחה לשתות, מותר לך לשתות נוזל מזין בכמויות של 40 סמ"ק כל 4 דק' עד שהרגשת הכורח לשתות תחלוף.
מאתר כיפה- שאלה מס' 112848 לקראת סטאז'- המשך תוכן השאלה. שלום רב! קיבלתי את תשובתכם לגבי הגעה לבית החולים בשבת. ברצוני להוסיף ולשאול: 1. אין
Post Content גם כאחות מוסמכת בנותיי המתבגרות רוצות לשמוע ממקור מוסמך על הקשר בין קרום הבתולים לשימוש בטמפונים אשמח למענה
אני לא רוצה להיות נודניק אבל לפני מס' ימים שלחתי שאלה שמאז נתקלתי פעם נוספת בדילמה מסוג זה ושמעתי מחבר שנתקל אף הוא באותה שאלה.