דימום קל לאחר לידה+הנקה
אני חודשיים אחרי לידה ומניקה באופן מלא. היום הופיע לי דימום קל מלווה בכאבי בטן קלים (מה שמרמז אולי לוסת). האם חייב להיות שמדובר בוסת?
אני בהריון שבוע 35 עם המוגלובין נמוך: 10.6. (אני לוקחת מזה כחודש וחצי שני כדורי ברזל ליום- וישנה עליה קטנה)
רציתי לדעת מה הדין לגבי צום ט' באב.
כמו כן ראיתי שבהרבה מהשו"ת כתוב שבמידה ולא מרגישים טוב, צריך להפסיק לצום. השאלה היא מה המדד להרגשה לא טובה שבעתיה מפסיקים לצום.
בתודה מראש
במצבך המיוחד עליך לאכול ולשתות בט' באב כרגיל.
לשאלתך השניה:
הגרש"ז אויערבאך פסק שגם בזמנינו מעוברות בריאות, בהריון שלא מוגדר כהריון בסיכון, על האישה לצום בט' באב.
אך הוא סייג את דבריו, כי ברגע בו היא מרגישה רע עליה להפסיק את הצום.
מרגישה רע לגבי ט' באב פירושו שהיא אומרת אני מרגישה לא טוב או מרגישה רע, ואין לדקדק כאן בספקות כלל.
אני חודשיים אחרי לידה ומניקה באופן מלא. היום הופיע לי דימום קל מלווה בכאבי בטן קלים (מה שמרמז אולי לוסת). האם חייב להיות שמדובר בוסת?
שלום רב, מאז שאני זוכר את עצמי, העורלה הייתה מכסה לי את האיבר.אני כמובן, יכול למשוך אותה אחורה, אך במשך היום העורלה חוזרת חזרה.כששאלתי את