נידה בחתונה
איך קובעים תאריך לחתונה? האם יש דרכים טבעיות לשמירה על סדירות המחזור לפני החתונה?
האם מותר להפעיל כיסא חשמלי של נכים בשבת? אני מתנדבת ב"בית בגלגלים" וקרה שחניך ביקש ממני להפעיל לו את הכיסא.. חשוב לציין שבקבוצה מדריכים אחרים שהם חילונים וידעתי שאם לא אני אפעיל מישהו אחר מהם יפעיל וככה גם גרמתי לחילול שבת של יהודי.. יש גם אפשרות להפוך את הכיסא ל"לא חשמלי" אך כך הוא כבד הרבה יותר ובקושי מאפשר תנועה.
כדי לענות כראוי על השאלה החשובה הזו יש צורך בפרטים נוספים, כמו מצבם הרפואי (המפורט יותר) של הנכים, מה בדיוק מבצעים ב"הפעלת" הכיסא, וכדומה.
לכן עדיף לברר שאלות אלו באופן ישיר עם הרב הפוסק.
תוכלי גם להתקשר לד"ר הלפרין, לטלפון 052-2602349 בשעות הערב 22:30-24:00
איך קובעים תאריך לחתונה? האם יש דרכים טבעיות לשמירה על סדירות המחזור לפני החתונה?
מה הבסיס למכירה דווקא של תערובת חמץ ולא חמץ בעין? מה עושים עם תרופות או תוספי תזונה שלא ברור עם הן חמץ לגמרי או תערובת
Shalom, Karega ani osa awoda, al ,, in-vitro fertilization , wehn does life begin, in judaism" Az im ze efshar, ze jehol lihiot li ezra