מקורות הדנים בניתוח לשינוי מין אדם מזכר לנקבה
אני מחפש מקורות הדנים בניתוח לשינוי מין אדם מזכר לנקבה, למי שחשקה נפשו בכך. כמובן, שאם ניתן לכוף יצרו, או ללכת לטיפול נפשי – לחיי.
בחור שנפגש למטרת נישואין ובמהלך הפגישות (די בקביעות) יוצא לו זרע או משהו כזה
מה יעשה
כמו כן מתי שלא קיים רח"ל את המצוות והוציא לבטלה עד הפליטה עצמה שבסוף קרה אותו דבר ויצא נוזל או זרע שנשפך לפני היציאה הגדולה
מה הענין
במקרה השכיח בו יוצאת טיפה של נוזל בשעת הקישוי, מדובר בנוזל סיכה הנוצר על ידי הגוף בשעת הקישוי, ולא זרע ואין בזה איסור הוצאת זרע (אך יש למעט בהרהור כפי היכולת מדין "ונשמרת מכל דבר רע").
האיסור הוא על זרע הנפלט בחוזק ובפולסים (פעימות – pulses) כמו כן יש איסור למשש את האיבר בידים להביא לידי קישוי, הנלמד מ"לא תנאף"-ביד. (עי' באג"מ ח"ד סי' ס"ו בענין חיבוק ונישוק באשתו)
הרב מאיר אורליאן
אני מחפש מקורות הדנים בניתוח לשינוי מין אדם מזכר לנקבה, למי שחשקה נפשו בכך. כמובן, שאם ניתן לכוף יצרו, או ללכת לטיפול נפשי – לחיי.
שלום לכבד הרב! רציתי לשאול האם גם אם לא עושים צרכים, האם צריך לברך "אשר יצר" או לא.
שלום יש לי כמה שאלות בנושא סטומה בשבת. 1 – מותר לכתחילה להדביק מגן עור או/ו כיס . צריך להמעיט אם יש כמה סוגים? 2
שלום לכבוד הרב, אני נמצאת בסוף החודש החמישי, החל מהשבוע ה16 התחילו לי לי צירים מדומים שנבדקו במוניטור פרט לעובדה זו מידי צום אני סובלת