עבודת אחות שיקומית בבית חולים בשבת
שלום רב שמי ח ואני עובדת כאחות בשיקום בתל השומר . רציתי לברר לגבי עבודה במשמרת בשבת בבית החולים: א. האם מותר לי להגיע למשמרת
שלום.אני אחות במקצועי, עוסקת שנים רבות בטיפול בילדים ובבעלי מוגבלויות.
לאחי הצעיר בת עם ליזאנצפלי כבת 6 שנים, ולפני שבוע אובחן בנו הקטן בן החודשיים כסובל מביליארי אטרזיה. עבר ביום שישי את ניתוח הקסאי.
אחי, בן 35, יהודי חסיד, מתלבט בשאלות קשות העוסקות במשמעות החיים והסבל, חובותיו כהורה ואף היערכותו לקראת הבאות כצפוי לו עקב האבחנה הקשה של בנו התינוק, בנוסף לטיפול בבתו הנכה ובארבעת ילדיו הנוספים הבריאים.עליו לקבל החלטות לגבי המשך מגוריו בדרום הארץ, ועוד.
אנחנו מחפשים דמות בעלת ידע רפואי והלכתי אשר ניתן יהיה לקיים אתה שיחה, בשלב זה תאורטית-על מנת לקבל מידע בדבר הגישות הרפואיות, אתיות והלכתיות הקיימות העוסקות בשאלות הרות גורל וחיים אלו לו ולבני משפחתו.
נשמח לשמע האם יש שרות כזה במסגרת המכון או אם מי מרבני או רופאי המכון מוכן להקדיש מזמנו לפגישה למטרה זו. לאחי, זה חשוב ביותר ויכול להועיל לו מאד. הוא בכל מצב מעוניין מיד לשמע הכל, להתלבט ולקבל החלטות. בכל מקרה מתייעץ בשאלות מעשיות עם רבו.
אפשר לחזור אלי למייל או לטלפון שציינתי.
בהזדמנות זו אני רוצה להודות על האתר המקיף והמצוין- אני מלמדת עכשיו קורס במחשבת ישראל בעבודת הסיעוד בבית הספר לאחיות שליד ביה"ח שערי צדק, ונעזרת בחומרי האתר רבות. נדהמת כל פעם מהיקף הידע ועומקו בכל התחומים כפי שזה בא לידי ביטוי אצל כל הכותבים. יישר כח!!
שלום רב,
אוכל להיפגש עמך ואו עם אחיך.
אם ירצה – יש לתאם את הפגישה עם מזכירתי בקי בטלפון 02-6555208.
בברכה
פרופ' אברהם שטינברג
שלום רב שמי ח ואני עובדת כאחות בשיקום בתל השומר . רציתי לברר לגבי עבודה במשמרת בשבת בבית החולים: א. האם מותר לי להגיע למשמרת
מאתר כיפה מספר השאלה: 114069 ניסוי רפואי, תמורת תשלום גבוה, שכרוך בלקיחת דוגמיות דם גם בשבת, (הניסוי מתפרס לאורך כל השבוע), האם מותר להשתתף?
Hi, I'm searching for the GyneFix IUD device near me in Rehovot, Israel, but I only find Dr. Uriel Levy in Haifa. I cannot travel