סדרי לימוד ושינה, סטטיסטיקה וממזרות, טפילים מיקרוסקופיים בבשר
לכבוד הרה"ג ד"ר מרדכי הלפרין שליט"אא. ראשית אני מבקש סליחה על ההטרחה ואם אין מזמנך או באפשרותך לענות ח"ו איני רוצה להעמיס. אני מבקש להתייעץ
מכריחים אותי לקחת תרופה פסיכיאטרית שגורמת לי נזק רב.אם לא אקח את התרופה-יכולים לעשות לי בדיקת דם ולגלות את זה,ואז יעשו לי את המצב יותר גרוע.איך אצא מהמצב הזה מבחינת התורה?
מומלץ שתפנה ליעוץ נוסף לרופא מומחה בפסיכיאטריה. אם גם הרופא הפסיכיאטר הנוסף יקבע שאתה חייב להשתמש בתרופה – אזי אתה חייב להשתמש בה למרות הנזק, משום שהנזק שעלול להגרם לך אם לא תטול את התרופה יכול להיות הרבה יותר חמור ומסוכן.
לכבוד הרה"ג ד"ר מרדכי הלפרין שליט"אא. ראשית אני מבקש סליחה על ההטרחה ואם אין מזמנך או באפשרותך לענות ח"ו איני רוצה להעמיס. אני מבקש להתייעץ
Hello Dr. Halperin, my name is XX I am from Germany and I will donate my kidney for some compensation to someone who needs a
שאלה בנושא תנועת ילד נכה בשבת בחו"ל במקום בלי ערוב מותר לצאת מבית מלון לבית הכנסת מקום שבו גם אוכלים את הסעודות? או איך לנהוג?