אמצעי מניעה
אני נערה בת 18 וחצי. יש לי חבר אנו שומרים נגיעה ורוצים להתחתן בעתיד הקרוב מאוד. אני מאוד דואגת להביא ילד לעולם בעודני אני ילדה.
בשנים האחרונות אני מרגישה רע בצום. כך היה בתשעה באב, ולא הצלחתי להשלים את הצום. אני סובלת ממיגרנה יש לי בצום כאב ראש נוראי, אני מקיאה ולא יכולה לשתות בגלל הצום. אני יודעת שמיגרנה אינה בגדר סכנה, אבל הקושי גדול ובלתי נסבל. מה עלי לעשות? נסיונות לקחת כדור לפני הצום לא הצליחו.
ראשית: עליך להתייעץ דחוף עם רופא נוירולוג. אם תשארנה שאלות לאחר הייעוץ הנוירולוגי – חזרי אלינו.
אני נערה בת 18 וחצי. יש לי חבר אנו שומרים נגיעה ורוצים להתחתן בעתיד הקרוב מאוד. אני מאוד דואגת להביא ילד לעולם בעודני אני ילדה.
Romy (now 44) has been going through IVF for the past 2 years – unsuccessfully, though twice she did manage to get pregnant, both times
שלום, תודה לכם על תשובתכם.להלן הסבר מפורט יותר: לי ולאישתי 4 ילדים כאשר 2 ילדים אחרונים אשתי נכנסה להריון לאחר שהורידה/הוציאה את התקן-"טבעת" ולא אמרה