מעמדו של ילד מ-IVF, וקיום פרו ורבו
I have been married for five years and we have not yet been blessed with children. We have been to specialists who have performed a
שלום ,
אישתי לאחר לידה שניה , יש לנו שני בנים , אישתי אובחנה בדיכאון לאחר לידה לאחר הלידה הראשונה וכעת שוב פעם לאחר הלידה השניה , אישתי לוקחת כעת כדורי רסיטל ואינה מניקה.
אישתי סופרת שבעה נקיים וצריכה לטבול , רופא הנשים נתן גלולות יסמין והמליץ להשתמש בקונדום בשבועיים הראשונים של נטילת הגלולות.
האם יש מקום להתיר שימוש בקונדום במצב זה שכן דחיה של טבילה או אי קיום מגע עם האישה יכול ליצור מתחים אצלה נוסף על המצב הקיים במקום לתרום למעט שחרור מהמצב בו היא נתונה.
אודה לתשובה דחופה בנדון.
לכן הדרך הנכונה היא לפנות באופן אישי בדחיפות למורה הוראה (רב מובהק) המכיר את השואלים.
I have been married for five years and we have not yet been blessed with children. We have been to specialists who have performed a
מספר השאלה: כותרת תוכן השאלה. שלום רציתי לדעת מה דעתכם בנוגע לברית על ידי רופא. ראיתי כתבה בטליוזיה על הנושא,סיפרו שניתן לעשות את הטקס גם
רציתי לדעת מה הבעיה באם פונדקאית… ומכיוון שאמרו לי שהעניין של אם פונדקאית הוא אסור רציתי לדעת איך אישה שנשואה תוכל להביא ילדים לעולם אם
Thank you for getting back to me – perhaps I can clarify the question a little. It is not an issue of completely withdrawing treatment.