כמוסות להרזיה מתמציות צמחים
שלום רב, ישנם כמוסות המסייעות בהורדה במשקל (הן נקראות plant essentials, diet aid). על האריזה כתוב שהמרכיבים של הכמוסות הם תמציות של צמחים. האם יש
האם בהריון בשבוע השישי שאירעה בו הפלה טבעית, לעובר היתה נשמה? אם כן, מדוע זה אירע? האם יכול להיות שהעובר סבל במהלך ההפלה?
שבוע שיש לפי מניין הרופאים משמעותו המציאותית היא שבוע רביעי ממועד ההפריה, דהינו הרבה מתחת ל יום ה 41, בו מקבל העובר את צורתו האנושיות הבסיסיות.
על השאלה מדוע זה אירע, יש לנו כיום נתונים די מבוססים על פיהם ברוב הגדול של המקרים ההפלה נובעת מפגם גנטי שנוצר בעובר בשלבי התפתחותו הראשוניים, כך שחסד עשה אתנו ואיתו הקב"ה שהביא להפסקת ההריון ומנע בכך הולדת עובר פגום מאוד.
לגבי שאלת הכאב, אין לנו נתונים, אך מקובל שבשלב מוקדם זה העובר עדין לא חש כאב כשם שצמחים אינם חשים זאת, למיטב ידיעתנו.
שלום רב, ישנם כמוסות המסייעות בהורדה במשקל (הן נקראות plant essentials, diet aid). על האריזה כתוב שהמרכיבים של הכמוסות הם תמציות של צמחים. האם יש
שאלות שנשלחו בנושא על ידי בשאלות האחרונים לא נענו.
ביום כיפור אהיה בשבוע ה- 20 להריוני. בסקירת מערכות מוקדמת נמצא שהשיליה נמוכה. הרופאה אמרה לשתות הרבה ולהשתדל לנוח. איך עליי לנהוג ביום כיפור? תודה.
שלום וברכה, ראשית ברצוני להודות על תשובה שקיבלתי מכם- זה מאוד עזר לי. כפי שציינתי בעבר- (שלא יהיה "מקח טעות") אני זקוקה למידע זה לצורך