ברית מילה באמצעות לייזר
שלום… רציתי לדעת מהי דעת ההלכה בעיניין ברית מילה באמצעות מכשיר ליזר? אם אפשר לצרף מקורות הלכתיים בעיניין- שותי"ם, מאמרים וכו. או להפנות אותי אליהם.
אני בשבוע 13 להריון וגילו אצל העובר הידרוצפלוס והיגרומה ציסטית בעורף בצד שמאל
מציעים לי לעשות הפלה
אשמח לתשובתכם
במצבים מסוג זה מו הראוי לבצע את הפרוצדורה הבאה:
שלב ראשון לברר עם הרופא המטפל מה סיכויי העובר להוולד חי, ואם כן מה סיכויו להיות בריא, וכן מה הם סיכוייו להיות פגוע בפגיעה חמורה או פגיעה בינונית או פגיעה קלה.
עם הנתונים הללו מן הראוי לפנות לרב מורה הוראה המכיר את בני הזוג על מנת שיציג להם את עמדת ההלכה במקרה הספציפי הנדון.
שלום… רציתי לדעת מהי דעת ההלכה בעיניין ברית מילה באמצעות מכשיר ליזר? אם אפשר לצרף מקורות הלכתיים בעיניין- שותי"ם, מאמרים וכו. או להפנות אותי אליהם.
Hello,I'm currently researching issues of abortion in halacha. I've gone through the sugyas related to abortion and Jews, particularly issues in which it is permissible.
Post Content אבקש להפנות את השאלה לרב מרדכי הלפרין. שלום, אני בת 29 ומאובחנת באפילפסיה מגיל 18. בהוראת הנוירולוג ובפסיקת הרב שלנו אני לא צמה
What is the halacha on invitro fertilization if a single sister want's to be the egg donor for her sister ? Are there any articles