גלולות המתאימות להנקה
שלום אשתי מניקה חלקית את בננו, בן שבעה חודשים. עד לאחרונה לקחה גלולות femulen שהיו טובות וכמעט ללא תופעות לוואי דא עקא, מסתבר ש femulen
לכבוד כבוד הרב. אני בשנה/ שתיים אני "פיתחתי" אצלי סוג של 'הפרעת אכילה'- פחות או יותר -אנורקסיה. ותמיד יש לי 'קול קטן בראש' שרוצה לדעת איך ההלכה מיסתכלת על זה, ומה הרב יואמר על זה. בבקשה תענו בהקדם תודה מראש.
א. אנורקסיה היא מחלת נפש המסכנת חיי אדם. לכן, צורכי הריפוי של המחלה דינם כצורכי הריפוי של כל מחלה מסכנת חיים.
ב. במצבים ראשונים של המחלה, בהם יש שליטה מסויימת של החולה, קיימת עליו חובה הלכתית לעשות הכל כדי להשתחרר מ"הבעיה" לפני שתהפוך למחלה.
שלום אשתי מניקה חלקית את בננו, בן שבעה חודשים. עד לאחרונה לקחה גלולות femulen שהיו טובות וכמעט ללא תופעות לוואי דא עקא, מסתבר ש femulen
שלום רב!יש לי חיידק בריאה הנקרא kanssasi הדומה מאוד לשחפת ואני צריך ליטול 7 כדורי אנטיביוטיקה ביום (1 בבוקר , 6 בערב) למשך שנה וחצי.
אני בשבוע ה-21 להריון. יש לי לחץ דם נמוך והמוגלובין נמוך. אני רוצה לצום אך מפחדת מכך שלא ארגיש טוב. מה עלי לעשות ?
שלום וברכה, האם ניתן להתייעץ במייל זה לגבי הצורך לשתות ביו"כ במקרה של בעיה בכליות, או שיש לפנות למייל אחר? הנתונים הרפואיים הם כאלו- בן