שימוש בדם עוברי
במסגרת עבודה על תאי גזע עובריים התבקשתי להציג את עמדת ההלכה לגבי: שימוש בדם עוברי(בתאי הגעז העובריים) לצורך מחקר. למרות שכיום ניתן להשיג תאי גזע
שלום. מקווה שזה המען המתאים אני מתענה פעם בחודש. מפסיקה לחיות. לא יכולה לנסוע לשום מקום, לא יכולה לטייל, לעבוד. (אני בת 16) אני שקלתי עיקור, אבל הסיבה היחידה שאני נמנעת מזה בנתיים, היא שאני יודעת שזה בניגוד להלכה, ולרצון ה'. הקב"ה יודע שזה רק מחליש את האמונה שלי, נידה, לעיתים עוברות בראשי מחשבות של: מי היה מסוגל לעולל דבר כזה לאדם? אני מדברת בשיא הרצינות והכנות. אני אשמח לשמוע את תגובתכם במהרה.
את זקוקה לטיפול רפואי מקצועי ואפילו בדחיפות.
עליך לפנות בהקדם לפסיכולוג קליני או לרופא פסיכיאטר. הבעיה שלך ניתנת לפתרון רפואי, בתנאי שתפני לאיש מקצוע כאמור. האמונה שלך היא גורם מרכזי שיעזור לך להבריא מהר יותר יחד עם הטיפול.
במסגרת עבודה על תאי גזע עובריים התבקשתי להציג את עמדת ההלכה לגבי: שימוש בדם עוברי(בתאי הגעז העובריים) לצורך מחקר. למרות שכיום ניתן להשיג תאי גזע
ב"ה-שלום-אשה שהופרתה האם חייבת טבילה ? אם כן האם הולד יחשב בן נידה אם לא טבלה? בתודה מ
האם לפי הוראות משרד הבריאות ניתן לחייב רופא לשחרר חולה בשבת מאשפוז במידה והחולה מעוניין להשתחרר והרופא שומר שבת?תודה,