גיור לאחר ניתוח לשינוי מין
גבר עבר נתוח רדיקלי לשינוי מין, והיום הוא אשה לכל דבר.כיום רוצה להתגייר, האם יקיים מצוות מעשיות (תפילין,ציצית) כמו גבר או כמו אשה ?
שלום
לכבוד הרב
עברתי לפני 5 שנים ניתוח להוצאת ציסטה בשחלה, אני רוצה לדעת אם יש לי קשר ממושך ורציני עם בחור אני חייבת לידע אותו מתוך הגינות על הניתוח? למרות שהרופא נשים טוען שאין לי בעיה להכנס להריון,אני מפחדת שהבחור יבהל ויפסיק את הקשר, מה אני אמורה לעשות לומר לו או שלא צריך?
בתודה
לדעת הגר"מ פיינשטין זצ"ל אין שום סיבה שתחייב אותך ליידע את המשודך, במיוחד כאן שמבחינה רפואית לא אמור להגרם לך נזק כתוצאה מהציסטה שהוצאה.
גבר עבר נתוח רדיקלי לשינוי מין, והיום הוא אשה לכל דבר.כיום רוצה להתגייר, האם יקיים מצוות מעשיות (תפילין,ציצית) כמו גבר או כמו אשה ?
שלום, אישתי ילדה לפני חודש בן. לפני יומיים סיימנו ספירה של שבעה נקיים ואישתי טבלה במקוה. מספר שעות (ביום שלאחר הטבילה), לאחר קיום יחסים, אישתי
אני סובלת לעיתים ממיגרנות ועד לפני חודש נהגתי לבלוע אדוויל (liqul-gels) . אשר עזרו לי מאוד . נאמר לי שטבליות אלו אינם כשרות . האם
בס"ד שלום רב אני תלמיד כיתה ח' ואני צריך לעשות עבודה על ניסוי תרופות בבעלי חיים לצורך מחקר האם יש לכם איך לעזור לי בנושא