ההבדל בין קונדום לגלולות
לכבוד מי שיקבל שאלה זו – שלום וברכה! רציתי לדעת האם נכון הדבר שאין על בני זוג (נשואים) לקיים יחסי מין עם קונדום ואם אכן
ילדתי לפני 3.5 חודשים , קבלתי וסת לפני חודש וחצי שנמשכה 7 ימים, ביום חמישי היה לי כתם בלבנים (הייתי בטוחה שקיבלתי וסת) ומאז ועד עכשיו אני נקייה לגמרי.
מה עלי לעשות? לספור 7 נקיים ולעשות בדיקות ורק אז לטבול או שאין צורך ?אני מותרת לבעלי? (אני מניקה באופן מלא ולא לוקחת אמצעי מניעה)
יש להתייחס לכתם הזה כאל שאר הכתמים, כלומר: אם הוא כתם שאוסר, דהיינו צבעו אדום או נוטה לאדום, ושיעורו לפחות כגריס (אסימון טלפון של פעם) אזי יש להמתין חמישה ימים ממועד ראיית הכתם, ואז לבצע בדיקת הפסק טהרה כהלכה, ואחר כך את בדיקות שבעת הנקיים.
אם הכתם קטן מכשיעור או שצבעו איננו נוטה כלל לאדום – הכתם לא אוסר, וכן ראוי להראות את הכתם לרב פוסק.
לכבוד מי שיקבל שאלה זו – שלום וברכה! רציתי לדעת האם נכון הדבר שאין על בני זוג (נשואים) לקיים יחסי מין עם קונדום ואם אכן
שלום רב, האם ניתן להשיג אצלכם את תפילת הרופא של הרמבם באנגלית ובעברית? בתודה ובברכה, יהונתן
שלום מניעת הריון על ידי התקן תוך רחמי (במקום שמותר לעשות כך) מלווה פעמים רבות בכתמים. שמעתי על התקן בשם ג'ני פיקס שאמור לפתור את