דימום לאחר נטילת נורידי (גלולה למניעת הריון)
Post Content אני לוקחת נורידי למניעת הריון כבר 6 ימים. (אחרי שכבר הייתי נקיה) יכול להיות שקיבלתי מחזור אחרי שישה ימים? הרי הכדור מונע מחזור?
מחפשת חומר על טרור ואיכות טיפול, האם מחובתינו לטפל במחבלים, עד כמה, באלו משאבים, ובמקרה של משאבים מוגבלים בבי"ח האם ניתן להעדיף טיפול של יהודי ע"פ מחבל.
תודה.
נושא זה איננו הלכתי טהור ויש לו גם השלכות פוליטיות וגם השלכות בינלאומיות. לכן אין לחרוג מן הכלל המחייב לטפל בכל אדם באשר הוא אדם.
Post Content אני לוקחת נורידי למניעת הריון כבר 6 ימים. (אחרי שכבר הייתי נקיה) יכול להיות שקיבלתי מחזור אחרי שישה ימים? הרי הכדור מונע מחזור?
שלום רב! אני סטודנטית ועושה עבודה בנושא: השפעת התפילה על החולה מבחינת הרפואה והיהדות. אשמח אם תוכלו לשלוח לי מידע בנושא. תודה מראש,
שאלת המשך (משאלה #2055) לגבי צניעות בלימוד פיזיותרפיה: כמרצה לפיזיותרפיה יש לי השגה לגבי פסק דינך, מטרת החשיפה בלמודי הפיזיותרפיה היא לשפר את יכולתו של
בספרי 'מילה שלמה' הבאתי בשם הגרי"ש אלישיב זצ"ל שלדעתו אין למול בשבת תינוק שנולד ע"י טיפולי פוריות מסויימים[1]. ומ"מ מוהל המוזמן לסתם ברית בשבת –