שימוש במסתם לבבי הנלקת מתרומת איברים
שלום , אני צריכה לעבור השתלת מסתם בניתוח לב פתוח עוד 3 ימים בעז"ה , בגלל בעיות בקרישה המנתח אמר שישימו לי מסתם בשם "הומוגרף"
דף הבית / כשרות לפסח / כשרות חומצה פולית לפסח תש"ע
שלום וברכה,
רציתי לשאול האם ניתן להשתמש בחומצה פולית של דרך חיים בפסח וכן לגבי ביופוליק 400 של פולויויט ( גם חומצה פולית)?
בתודה רבה ובברכת חג כשר ושמח,
איל
א.
ניתן לפנות למחלקה לדת וכשרות בשירותי בריאות כללית https://hospitals.clalit.co.il/geha/he/patient/Pages/religion.aspxשלום , אני צריכה לעבור השתלת מסתם בניתוח לב פתוח עוד 3 ימים בעז"ה , בגלל בעיות בקרישה המנתח אמר שישימו לי מסתם בשם "הומוגרף"
מהי עמדת ההלכה לאפשר קבלת טיפול נסיוני בבני אדם שתוצאותיו יכולים להחמיר את מצב החולה (אפילו עד כדי מוות) או לרפואותו לחלוטין ממחלה גנטית קשה.
שלום רב! ילדתי בשעטו"מ לפני כחודש. אני יודעת שהרופאים ממליצים על 6 שבועות כמשכב לידה והימנעות מיחסים. אני כרגע אחרי הפסק טהרה ומתכננת ללכת למקוה