שימוש במסתם לבבי הנלקת מתרומת איברים
שלום , אני צריכה לעבור השתלת מסתם בניתוח לב פתוח עוד 3 ימים בעז"ה , בגלל בעיות בקרישה המנתח אמר שישימו לי מסתם בשם "הומוגרף"
אני בשבוע 28 מאוד רוצה לצום אבל חוששת שמה אני אתייבש. הרופא לי אמר לי שאני חייבת לשתות אבל לא לאכול ,רציתי לדעת מה עלי לעשות וכמה באמת מותר לי לשתות ע"מ שיחשב לי שצמתי בתודה מראש צום קל וגמר חתימה טובה י.
שלום,
לצערנו לא נוכל לענות על שאלתך לפני יום כיפור.
אנו מציעים לפנות לרב פוסק.
שלום , אני צריכה לעבור השתלת מסתם בניתוח לב פתוח עוד 3 ימים בעז"ה , בגלל בעיות בקרישה המנתח אמר שישימו לי מסתם בשם "הומוגרף"
אנו זוג צעיר הנשוי כחודש הגענו לחיבור בעומק של כ5 ס"מ פלוס ללא כל דימום ולא נאסרנו עדין מחמת בעילת המצווה השאלה היא האם לפי
שלום לכבוד הרב אשתי כ4 חודשים לאחר לידה, היא אינה מניקה וחזרה מיד לאחר הלידה לקחת גלולות למניעת הריון.הבעיה שהגלולות מדכאות לה לחלוטין את החשק