סיפוק צרכים של הבעל לאחר לידה
שלום רב,אני ואשתי חילונים. אשתי ב"ה אחרי לידתה הראשונה,וכידוע במצב כזה אין יחסים אינטימים ביני לבינה, פעם שמעתי ממכר שיש אפשרות שאוכל לקבל את "מבוקשי"
כבוד הרב שלום,
בעז"ה אני אהיה בשבוע 10 להריון בצום ט' באב. אני בד"כ מאוד חלשה בצומות ותמיד מסיימת את הצום עם כאבי ראש ובחילות.
לפני שנתיים בצום ט' באב גם כן הייתי בערך באותו שבוע של הריון וצמתי את הצום כרגיל ובסוף הצום הרגשתי ממש לא טוב, הגעתי למצב שממש לא יכולתי לזוז ולמחרת הצום היו לי גם דימומים.
ההריון הזה בינתיים עובר יחסית בסדר, אבל היו לי כבר מעט דימומים לפני כמה ימים ובנוסף אני מרגישה לפעמים מאוד חלשה ויש לי גם צרבות מאוד חזקות שעוברות רק כאשר אני אוכלתשותה משהו אפילו קטן.
רציתי לדעת אם אני חייבת לצום ואם לא אז האם אני צריכה להתחיל ורק אם/כאשר ארגיש לא טוב אז להתחיל לאכול, ואם לאכול אז האם לאכול רגיל או בשיעורים?
תודה מראש תמרה.
מאחר והיו לך דימומים בתקופה האחרונה אסור לך לצום השנה בתשעה באב ועלייך לשתות ללא כל הגבלה, ומותר לך גם לאכול אם את מרגישה צורך בכך.
שלום רב,אני ואשתי חילונים. אשתי ב"ה אחרי לידתה הראשונה,וכידוע במצב כזה אין יחסים אינטימים ביני לבינה, פעם שמעתי ממכר שיש אפשרות שאוכל לקבל את "מבוקשי"
שלום רב, אני בקשר עם בחור כבר מעל שנה ואנו מעוניינים להתחתן כמה שיותר מהר ולהקים בית יהודי כשר. אולם, אני עוברת טיפולי לייזר להסרת
שלום רב, לפני חמישה חודשים ילדתי בת. ביתי לא אוכלת תחליפי חלב אלא רק הנקה מלאה, דבר הגורם לי לרעב ולצמא כבדים במהלך היום. 1)