עקרות הלכתית
המחזור שלי נע בין 26 ל27 ימים. זמן הווסת נע בין 6 ל7 ימים, היינו, אני לרוב טובלת בין 13 ל14 ימים מרגע הופעת הדימום.
אני טכנאי רנטגן, במכון אונקולוגי- הקרנות בבה"ח במרכז. בעבודתי מול המטופלים אני נחשף לסיטואציות לא הכי נעימות ,שבהם המטופלת צריכה להיות ללא חלק עליון על מנת להקרין את השד. וחלק מהטיפולים נעשים בגברים במקומות אינטימים . לי ברור שטיפולים אלו מצילים חיים ,וגם דוחים את הקץ במטופלים סופניים [ולזה יש יתרון שאני גבר ]. אך עדיין לא ברור לי, האם יש לזה השלכות שליליות מהבט ההילכתי כאשר גבר עם כיפה יכול להמשיך לעבוד בעבודה כאשר המטופלת עירומה . אודה לכם לתשובה . ותודה.
מותר ואדרבה יש בזה קידוש השם כשאתה מטפל במסירות וגם מקפיד על כללי צניעות, למשל לא להשאיר את החולה ערום אלא למה שהטיפול מחייב וגם רק את אותו חלק מהגוף שצריכים.
המחזור שלי נע בין 26 ל27 ימים. זמן הווסת נע בין 6 ל7 ימים, היינו, אני לרוב טובלת בין 13 ל14 ימים מרגע הופעת הדימום.
בנוגע לנוטרמיגן שלב 2 לדברי נציגי החברה ישנה כשרות לפסח של המוצר המוצר הנ"ל לא מופיע ברשימת התרופות הכשרות לפסח תשע"ד האם ידוע לכם בנוגע
שלום רב לאוהבי תורתך. במקרה של פיקוח נפש בשבת כגון קריאה לאמבולנס להבאת יולדת אל בית חולים, האם עדיף להתקשר מטלפון קווי או מסלולרי?
אני צריכה להכין עבודה בנושא הדימום המוגבר, אני צריכה להביא את הפן המדעי ואת הפן ההילכתי של הנושא הנ"ל. בחלק המדעי של נושא אני צריכה