הגדלת חזה

שתפו:

23 באוקטובר 2018

הרב המשיב: הרב ד"ר מרדכי הלפרין

שאלה:

אני ילדתי לפני כשנה את ילדי השלישי והנקתי אותו עד לפני כחודשיים. לאחר שהפסקתי להניק קטן לי החזה עד כדי כך שאני כמעט "שטוחה" לגמרי, הדבר מפריע מאוד לבעלי. האם יש טיפול תרופתי כזה או אחר על מנת שלא אראה מעוותת? תודה מראש.

תשובה:

א. מדובר בשאלה רפואית.

מומלץ להיבדק כל ידי רופא נשים ואולי גם על ידי רופא אנדוקרינולוג, על מנת לברר את סיבת התופעה, ןאת דרכי הטיפול המומלצים.

ב. קיים גם טיפול רפואי ניתוחי לבעיה. הוא כרוך בסיכונים ובסיבוכים ומן הראוי להשתמש בו אך ורק במקרים חריגים.

להדפסה

שאלות נוספות

צום וסכרת נעורים

לחבר שלי גילו עכשיו סכרת נעורים ל"ע, הוא חייב לאכול 6 ארוחות ביום והוא מכניס לעצמו אינסולין ע"י זריקות, מה הוא צריך לעשות ביו"כ?

קרא עוד »

תורנויות שבת לסטאז'רית

אני סטאז'רית לרפואה. עד כה הצלחתי לא לבצע תורנויות בשבת. כעת אני במחלקה כירורגית, וככל הנראה איאלץ לבצע מספר תורנויות שישי/שבת. ברצוני לשאול האם מעמדי

קרא עוד »

משכב זכר

שלום וברכה, סליחה על השאלה המביכה. אני בחור עם נטיה הומוסקסואלית. לפני כמה ימים, ואני לא מאושר מזה, שכבתי עם נער ליווי. לא היו החדרות,

קרא עוד »
Translate »

מה אתם מחפשים?