כניסה להריון במהלך הריון
האם אשה שהיא כעת בהריון, יכולה באמצע ההריון, להיפקד בדבר ישועה ורחמים ולהיכנס בשנית להריון, או שאין הדבר אפשרי מבחינה פיזיולוגית.
אני בהריון באמצע חודש תשיעי בבדיקה שנעשתה לי עקב כאבים בגב נמצאה פתיחה של 1.5 ס"מ ללא דימום או צירי לידה. האם הפתיחה הזו מטמאת ואני אסורה לבעלי עד שאטבול לאחר הלידה?
פתיחה טבעית של 2-3 ס"מ, המצויה מאד בחודשי הריון אחרונים אצל נשים ולדניות (שכבר ילדו בעבר), איננה אוסרת.
פתיחה על גדולה יותר, יש לשאול שאלת חכם.
מרדכי הלפרין
האם אשה שהיא כעת בהריון, יכולה באמצע ההריון, להיפקד בדבר ישועה ורחמים ולהיכנס בשנית להריון, או שאין הדבר אפשרי מבחינה פיזיולוגית.
May a 12 Step sponsor or fellow 12 step member use a cell phone to answer a phone call on fellow member on Shabbat if
שלום, בלימודי לגבי מחלת השסעת היינו הסכיזופרניה מתואר המצב לכאורה כי מדובר במחלה אשר למעשה ישנה הפרעה במחשבות – והאדם לוקה במחשבות שווא – אשר
מאתר כיפה, מספר השאלה: 113657 שלום אני לומדת רפואה והלכה במסגרת המערכת ויש לי עבודת גמר על שיבוט רציתי לדעת : אם למשפחה יש רק