אנמיה פנוקני C
מה הסימנים למחלת האנמיה פנקוני C??? מה הסיכוים למחלה?? מה סיכויי ההחלמה?? אנו עושות עבודה על מחלת האנמיה פנקוני וברצוננו לאגור חומר מספק על המחלה!
שלום לכבוד הרב,
ברצוני לדעת אם יש היתר בהלכה לפקוד קברי צדיקים ולהתפלל שם, האם הדבר נכון לעשותו?
בתודה מראש, אפרת
וכן בהלכות ראש השנה סי' תקפ"א סעי' ד' שנהגו ללכת בערב ר"ה לבית הקברות. ומובא באחרונים דבית הקברות הוא מקום מנוחת הצדיקים והתפילה נתקבלה שם יותר, אך אסור לבקש בקשות ותחינות מהמתים אלא יבקש מהקב"ה שיתן עליו רחמים בזכות הצדיקים שוכני עפר.
אמנם הגר"א מוילנא כתב לבנו באיגרתו הידועה "ותשמר שלא תלך לבית הקברות כלל וכלל" עיי"ש בכל זאת כבר פסק המשנ"ב כדעת המתירים.
לסיכום: יש היתר בהלכה לפקוד קברי צדיקים ולהתפלל שם, בזמנים מסוימים נהוג ללכת ולהתפלל על קברי צדיקים כגון בערב ראש השנה וכן בער"ח ניסן ובתשעה באב וכן ביום ההילולא (יום הפטירה) של הצדיק.
מה הסימנים למחלת האנמיה פנקוני C??? מה הסיכוים למחלה?? מה סיכויי ההחלמה?? אנו עושות עבודה על מחלת האנמיה פנקוני וברצוננו לאגור חומר מספק על המחלה!
שלום אני בת 39 בהיריון שבוע 13+4 עם המטומה בגודל 28X18 ממ . לא מדממת. אולטרסאונד שהיה אתמול היה תקין. מקבלת זריקות פרוגסטרון אחת לשבוע.