שימוש בויאגרה
בעלי החל לסבול לפתע מתופעת אין-אונות. אנחנו נשואים כ- 17 שנה ויש לנו 4 ילדים ועד היום לא הייתה כל בעיה במערכת היחסים והאישות ביננו.
שלום
אני בשבוע 13. מרגישה בחילות, חולשה ועייפות. לפני ההריון היה לי לחץ דם נמוך ואני מעט אנמית. לפני כשבוע הלחץ דם שלי ירד וההכרה שלי התערפלה, לא ברור אם זה קשור גם לכך שלא שתיתי מספיק. השאלה היא לגבי צום כיפור.תודה רבה.
עליך להתחיל את הצום כרגיל, ולהקפיד לשהות במקום ממוזג, ולהמנע ממאמץ (לא ללכת לבית הכנסת!)
אבל ברגע בו את מרגישה סחרחורת או הרגשת התעלפות או רעידות בגוף, עליך להתחיל לשתות נוזל מזין (כמו מיץ ענבים טהור או מהול) בכמויות של 40 סמ"ק כל 9 דק' עד שתחושות הסחרחורת, ההתעלפות או הרעידות חולפות.
כנ"ל אם את מרגישה כאבי ראש חזקים מאד.
[אם ההרגשה הרעה לא חולפת תוך זמן סביר תוכלי להוריד את זמן ההמתנה בין מנה למנה ל4 דקות ואפילו ל2 דקות.]
בעלי החל לסבול לפתע מתופעת אין-אונות. אנחנו נשואים כ- 17 שנה ויש לנו 4 ילדים ועד היום לא הייתה כל בעיה במערכת היחסים והאישות ביננו.
שלום וברכה. ראיתי בכל המקורות (גמ' פסחים, משנ"ב ורמב"ם) כולם מציינים שמעוברות מתענות ומשלימות. מהי ההשלמה המדוברת? האם הכוונה שיש להמשיך את הצום לאחר שהמעוברת
Hi there I wonder if you can help On Friday I did a ward round and found one of my patients dead. This was very
לפני כחודש וחצי בערך התקנתי את ההתקן מירנה בחודש שעבר דיממתי במשך שלושה שבועות (דימומים לא חזקים) שבעצם השאיר לי שבוע אחד בלבד להיות נקיה